1 מערבבים את הקמח, החמאה ואבקת הסוכר במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים את הביצה ומערבבים שוב. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
2 תולשים מהבצק כמה חתיכות קטנות (כמספר הצבעים שרוצים). צובעים כל חתיכה בצבע אחר: פשוט מוסיפים מעט מאוד מהצבע ולשים ביד עד שכל החתיכה צבועה באופן אחיד.
3 מכינים את אוזני ההמן: מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של כחצי ס"מ. קורצים חתיכות קטנטנות מהבצקים הצבעוניים ומדביקים בתוך העיגולים, כמה ואיך שרוצים (הבצק הצבעוני נדבק בקלות, אין צורך בשום "דבק").
4 הופכים את כל העיגולים (הצד עם הקישוטים הצבעוניים צריך להיות הצד החיצוני של אוזני ההמן). ממלאים בממרח שוקולד ומקפלים למשולשים.
5 מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים 15-20 דקות ב-180 מעלות.
>> לאתר של שרית רובינשטיין
>> עוד מתכונים לאוזני המן