הכנת ההתחתית: 1 טוחנים את העוגיות במעבד מזון לפירורים. 2. ממיסים חמאה במיקרוגל ומערבבים עם פירורי העוגיות. 3. מהדקים בעזרת כף לתחתית של תבנית משומנת. מקפיאים 10 דקות להתייצבות.
הכנת מלית הגבינה: 4 מחממים תנור ל-140 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים). 5. בקערה טורפים (בעדינות, לא מקציפים) גבינה, סוכר וסוכר וניל עד שהסוכר נמס והתערובת חלקה. 6. מוסיפים ביצים וטורפים לתערובת חלקה. מחלקים את התערובת באופן שווה בין שתי קערות.
הכנת ריבת החלב: 7 מחממים במיקרוגל שמנת מתוקה ונס קפה עד שהשמנת חמה והקפה נמס. מערבבים פנימה ריבת חלב. 8. מוסיפים לקערה עם מחצית מתערובת הגבינה ומערבבים לתערובת אחידה.
הכנת השוקולד הלבן: 9 מחממים במיקרוגל שמנת מתוקה ושוקולד לבן ומערבבים עד שהשוקולד נמס. 10. מוסיפים לקערה עם המחצית השנייה של תערובת הגבינה ומערבבים לתערובת אחידה.
הרכבה ואפייה: 11 מעבירים כל אחת מהתערובות לקנקן. 12. מוזגים בערך כוס מתערובת ריבת חלב למרכז התבנית - התערובת תתפשט ותכסה את תחתית הפירורים. 13. מוזגים למרכז התבנית כמות של כוס – הפעם מתערובת השוקולד הלבן. ממשיכים כך לסירוגין עד לסיום הבלילות, לקבלת דוגמת טבעות. 14. מעבירים (בזהירות) את התבנית לתנור ואופים כשעה וחצי עד שעתיים, עד שהעוגה יציבה בשוליים ועדיין רוטטת במרכז (היא תתייצב במהלך הקירור). אם העוגה משחימה או תופחת סימן שהתנור חם מדי (ואז מנמיכים ב-10 מעלות). 15. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין. מעבירים למקרר למשך הלילה. 16. למחרת פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.
סוד מתוק: כדי שהעוגה תצא יפה וסימטרית, מוזגים לאט לאט את התערובות מקנקן עם פייה, (למשל קראף לשתייה), אחרת העיגולים עלולים לטבוע אחד בתוך השני.