1 לוקחים 40 חצאים של אגוז פקאן ושומרים בצד. את כל השאר קוצצים.
2 מערבבים את החמאה הרכה עם התוכן של מקל הווניל, אבקת הסוכר והמלח.
3 מוסיפים את החלבונים ומערבבים טוב, עד שהעיסה מתאחדת.
4 מנפים את הקמח ואבקת האפייה ומוסיפים לתערובת, ולבסוף מוסיפים את הפקאן הקצוץ.
5 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות.
6 מחממים תנור ל-180 מעלות.
7 מגלגלים לכדורים בקוטר 2 ס"מ, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
8 משטחים כל עוגייה בכף היד לעובי ½ עד ¾ ס"מ, ומניחים חצי פקאן.
9 אופים 15-18 דקות.