מחממים תנור לחום בינוני ( 180 מעלות ) . מנפים את הקמח עם 2/3 כוס סוכר שלוש פעמים. שומרים בצד. מקציפים את החלבונים לקצף רך ומוסיפים את הסוכר הנותר בהדרגה. מוסיפים תמציות ומלח וממשיכים להקציף רק עד שהקצף יציב. מוסיפים לקצף שליש מכמות הקמח ומבליעים בתנועות עטיפה. מבליעים פנימה עוד שליש ועוד שליש של הקמח. מעבירים את התבליל לתבנית טבעת בקוטר 24 ס"מ. אופים במשך 40-45 דקות או עד שהעוגה שחומה זהובה וקפיצית למגע. הופכים את התבנית על רשת עד שהעוגה תצטנן. משחררים את העוגה מהתבנית ומגישים.