1 מקציפים בקערת המיקסר את החלבונים עם הסוכר.
2 מקפלים פנימה, בזהירות, את הקוקוס (בעזרת מרית).
3 משטחים את התערובת בתבנית 26 ואופים כ-15 דקות (עד הזהבה מלמעלה בלבד).
4 מקציפים שמנת עם כף סוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
5 ממיסים שוקולד בבן מארי, מסירים מהאש וכשמתקרר מעט מוסיפים את החלמונים (עירבוב מאד מהיר שלא יתקשה) ואת הקצפת.
6 מורחים את המוס על תחתית הקוקוס כשכבר קר.
7 מקררים לפחות 6 שעות. טעים עוד יותר לאחר יממה.