1 לבסיס העוגה: מחממים תנור ל-150 מעלות. מחממים בסיר חמאה, שמן, מים, קפה וקקאו תוך כדי ערבוב עד לרתיחה. מסירים מהאש ומוסיפים שוקולד וסוכר. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
2 מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומערבבים, מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים, מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים. מעבירים לרינגים ואופים עד להתייצבות.
3 הגנאש: מרתיחים את השמנות ויוצקים על השוקולד. מחכים דקה ומערבבים לתערובת אחידה.
4 המקרונים: טוחנים במעבד מזון סוכר ואבקת שקדים לתערובת אחידה. במיקסר בלון מקציפים חלבונים, סוכר ומלח. תוך כדי היווצרות קצף מוסיפים את צבע המאכל. מחברים בין שתי התערובות, "מפילים" את המסה עד לקבלת המרקם הרצוי, מזלפים ואופים.
5 למילוי המקרונים: מרתיחים את המחית עם השמנת. שופכים על השוקולד, מאחדים ומקררים היטב.
6 לפררו: מטמפררים את השוקולד, מערבבים עם השקדים ויוצרים תלוליות אחידות.
7 מרכיבים את העוגה ומגישים.
המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.