המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 טורפים מעל בן מארי את החלבונים והסוכר עד להמסת הסוכר. 3 מעבירים למערבל מזון, מוסיפים גרידת לימון ותמצית וניל ומקציפים עד לקבלת קצף יציב (כ- 10 דקות במהירות גבוהה). 4 מנמיכים את המהירות ומוסיפים את הקוקוס בהדרגה. 5 מזלפים בעזרת שק זילוף על גבי נייר האפייה, מקפידים לשמור רווח של 3 ס"מ בין העוגיות. 6 מכניסים לתנור ומנמיכים את החום ל 170 מעלות. 7 אופים במשך 14-12 דקות, עד לקבלת עוגיות עם גוון זהוב בהיר. >> לעוד קינוחים מומלצים לארוחת החג. |