1 מכניסים את כל מרכיבי הבצק פרט לשמן ולמים לקערת מערבל. מוסיפים את המים והשמן בהדרגה ומערבלים עד לקבלת בצק גמיש, עדין וקטיפתי.2. משהים בקערה מכוסה למשך כשעה.
3 בינתיים משרים את הצימוקים והשקדים ברום.
4 מקמחים שולחן עבודה ומרדדים את הבצק לעלה דק (½ ס"מ). מורחים את ממרח החלבה ומפזרים לפי הסדר הבא: קינמון, אגוזי מלך קצוצים, משמשים חתוכים, תערובת צימוקים ושקדים.
5 מגלגלים את הבצק לרולדה ופורסים פרוסות בעובי של כ-3 ס"מ.
6 מרפדים מגש אפייה בנייר אפייה ומניחים את העיגולים במרחק של 3 ס"מ זה מזה. 7. מתפיחים כשעה ומברישים בעדינות בביצה טרופה. אפשר לקשט עם פלחי שקדים.
8 אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 15-20 דקות.
9 מצננים היטב על רשת ומפזרים אבקת סוכר או סירופ סוכר.