להכנת הבצק
1 ממיסים את השמרים בחלב.
2 מערבבים יחד את כל המרכיבים היבשים.
3 מניחים את בלילת השמרים והחלב בקערת המיקסר, מנפים מעל את תערובת היבשים, מוסיפים ביצים ולשים במהירות נמוכה 7 דקות. מוסיפים חמאה ולשים עוד 5 דקות עד לקבלת בצק אחיד ורך.
4 מעבירים לקערה , מכסים במגבת לחה ומתפיחים בטמפרטורת החדר שעתיים (ניתן גם להכין את הבצק יום קודם ולהכניסו למקרר למקסימום 10 שעות).
5 לשים את הבצק בידיים לדקה כדי להוציא ממנו את הגזים ומחלקים ל-3 חלקים. ממתינים 10 דקות.
להכנת העוגה
1 מרדדים חתיכת בצק לעלה מלבני ודק, מורחים במלית בשכבה אחידה אך לא עבה מדי. מגלגלים את הבצק לרולדה מהודקת.
2 בסכין חדה חוצים את הרולדה במרכזה לאורך, כך שהמלית נחשפת. מפתלים את שני החלקים זה על זה למעין "בורג", כאשר המלית כלפי חוץ. מקפלים את הבורג שנוצר לשניים (כמו פעולת סגירה של ספר) ומעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת. חוזרים על הפעולה עם שתי חתיכות הבצק הנותרות.
3 מתפיחים את העוגות בטמפרטורת החדר שעה.
4 מברישים את העוגות בביצה טרופה (מומלץ להוסיף לביצה קורט מלח וכף מים כדי לקבל אותה דלילה יותר ונוחה יותר למריחה) ומפזרים פרג שלם.
5 מחממים תנור ל- 170 מעלות ומניחים בתחתיתו תבנית קטנה עם מים כדי ליצור אדים.
6 אופים 20 דקות, מוציאים את התבנית מהתנור ואופים עוד 25 דקות.
7 מוציאים את העוגות מהתנור, מברישים אותם בסירופ סוכר ומניחים על רשת לצינון. מתאפקים לפחות שעה לפני שפורסים.