עוגת בננה וגבינת שמנתהיא גבוהה, שחומה ועסיסית, וכשפורסים אותה מגלים לב שמנת צחור. אם חיפשתם עוגה חביבה כדי להתגבר על מתקפת שבועות שחלפה לה, כנראה שזו האחת שלכם
צילום: בן יוסטר, mako אוכל
|
המצרכים :לבצק (לתבנית אינגליש קייק):
למלית:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית. 2 מכינים את העוגה: שמים את החמאה, הסוכר, הבננות, תמצית הווניל והביצים בקערת מיקסר עם וו גיטרה. מערבלים 3-2 דקות עד לקבלת לתערובת אחידה. מנמיכים את מהירות המיקסר, ומוסיפים את הקמח, המלח, הקינמון, אבקת האפייה והפקאנים. מערבלים רק עד שנוצרת תערובת אחידה. 3 מכינים את המלית: מערבבים את כל החומרים יחד בקערה עד לקבלת תערובת אחידה. 4 מרכיבים ואופים: יוצקים מחצית מתערובת העוגה לתבנית. יוצקים מעל את המלית בזהירות ומחליקים. יוצקים את שאר תערובת העוגה מעל המלית. 5 אופים כ-45 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. >> בפעם הקודמת הכנו סקונס גבינת שמנת ועיזים >> עוד המון מאפים נהדרים מחכים לכם בבייקרי שלנו
|