1 שמים את הביסקוויטים והחלבה במעבד מזון עם להב פלדה ומרסקים. 2. מוסיפים את החמאה המותכת ומאחידים. מרפדים בתערובת תחתית של תבנית מלבנית בגודל 20 X30 ס"מ. 3. באותו מעבד מזון (אין צורך לשטוף) שמים את השמנת והגבינה ומעבדים חצי דקה. מוסיפים את הפודינג ומעבדים עוד חצי דקה. יוצקים על הבצק שבתבנית. 4. מכסים את התבנית בניילון נצמד (מקפידים שלא ייגע בציפוי) ומניחים במקרר לשעה. מקץ שעה מפזרים על העוגה את האגוזים ומגישים. העוגה נשמרת במקרר עד שלושה ימים.