המצרכים :תבנית 25 על 25 ס"מ או 3 אינגליש קייק
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מקציפים את הביצים עם הסוכר והסוכר החום כ-3 כדקות. 2 מנמיכים את מהירות המיקסר לאיטית, מוסיפים את המים הרותחים ואחריהם את הקקאו, היוגורט והשמן. כשהתערובת אחידה מוסיפים את הקמח ומערבבים קלות רק עד הטמעה. 3 מחממים תנור ל-160 מעלות בטורבו. 4 מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כ-30 דקות, עד שהשוליים נראים מוכנים והחלק הפנימי יציב אך עדיין רך. 5 לקראת סוף האפייה ממיסים בפולסים במיקרו את חומרי הציפוי ומערבבים לקבלת תערובת חלקה. 6 כשהעוגה מוכנה יוצרים בה חורים בקיסם ושופכים את הציפוי בעודו חם. ** אפשר להוסיף לבלילה כחצי כוס שוקולד מריר קצוץ. ** ואפשר כמובן לקשט בסוכריות צבעוניות, כמו בתמונה. לכל שלבי ההכנה ולעוד מתכונים שווים עקבו אחרי nataliamilar@ באינסטגרם בתיאבון! |