1 מחממים תנור ל- 160 מעלות.
2 מקציפים ביצים וסוכר במיקסר במהירות בינונית לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
3 מוסיפים במהירות נמוכה ובזרם דק את השמן עד שנבלע לחלוטין בתערובת.
4 מנפים קמח, אבקת קקאו ואבקת סוכר ביחד.
5 מרתיחים את החלב / המים ומוסיפים לתערובת הביצים מעט מתערובת הקמח עם האבקת סוכר והקקאו יחד עם מעט מן החלב/ המים. חוזרים על הפעולה עד שתערובת הקמח , החלב / המים נגמרים.
6 משמנים ומקמחים את התבנית, יוצקים את תערובת העוגה לתוך התבנית.
7 מכניסים את העוגה לתנור 35-40 דקות.
8 כעבור 1/2 שעה בודקים בעזרת קיסם אם העוגה מוכנה.
9 קרם: מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. שופכים על העוגה המוכנה ומקררים מעט בטמפרטורת החדר.