המצרכים (16 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס ומשמנים תבנית מרובעת של בראוניז. 2 מנפים ומערבבים בקערה את הקמחים,הקסנטאן גהם, אבקת האפייה והמלח. בקערה שנייה מערבבים את השמן, הסוכר, תמצית הווניל והביצים. 3 מערבבים את קערת הנוזלים עם קערת החומרים היבשים לבלילה אחידה ומוסיפים את השוקולד. אם הבלילה יבשה, מוסיפים ¼ כוס מים. מעבירים את הבלילה לתבנית ומישרים בעזרת סכין משומנת. 4 אופים במרכז התנור למשך כ-30 דקות עד להזהבה. מקררים מחוץ לתנור כ-20 דקות וחותכים לריבועים. שפית עינת מזור היא בעלת סטודיו קולינרי The allergy free chef הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |