1 במעבד מזון מרסקים את העוגיות לפירורים.
2 ממיסים את החמאה במיקרו ומערבבים יחד עם פירורי העוגיות ושוקולד החלב.
3 מוסיפים את הדבש ומשטחים את התערובת על תבנית העוגה.
4 מקררים במקרר לכמה שעות, עד שיתייצב.
5 להכנת המוס ממיסים את שני סוגי השוקולד, החלב והחמאה על סיר כפול.
6 מקציפים את החלמונים עם מחצית הכף סוכר לעיסה בהירה ותפוחה היטב.
7 מקפלים את העיסה לשוקולד ומערבבים מיד.
8 בקערת המיקסר (יש לנקות היטב מהחלמונים) מקציפים את השמנת לכדי קצפת יציבה ומקפלים לתערובת השוקולד.
9 יוצקים את המוס על תחתית העוגיות, מכסים ומצננים לכמה שעות עד שיתייצב.
10 ממיסים יחד את כל חומרי הציפוי, מעל סיר כפול. מצננים עד שיהיה פושר אך עדיין נוזלי.
11 יוצקים על מרכז העוגה ומניעים מצד לצד לציפוי אחיד בכל הצדדים.
12 מחזירים למקרר לייצוב אחרון.
13 ניתן לעטר באגוזי מלך.