1 במיקסר מערבבים את כל החומרים של הקלתית עד לאחידות.
2 מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה לעובי חצי ס"מ ומקררים.
3 קורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ, אופים ב-160 מעלות כ-15 דקות ומצננים.
4 לקרמו שוקולד: מחממים את השמנת המתוקה ומוזגים על השוקולד. מערבבים עד לאחידות ומוסיפים את שמן הזית, הסוכר האינוורטי והג'לטין. מערבבים בעזרת מיקסר מוט. מוזגים לתבנית סיליקון שקעים קוטר 7 ס"מ ומקפיאים 3-4 שעות.
5 מכינים את גלייז השוקולד: מחממים את השמנת מתוקה ושופכים על השוקולד. מבלנדרים עד לאחידות.
6 להרכבת המנה: מחלצים את חצאי הקרמו ומניחים על רשת. מצפים בגלייז שוקולד ומניחים על גבי הקלתית.
>> תביאו עוד: עוגת שוקולד ואגוזים ללא סוכר
>> ועוד המון מאפים מתוקים ומלוחים בבייקרי שלנו