המצרכים :
אופן ההכנה:1 טורפים יחד את הביצים והסוכר במשך 2 דקות. 2 מוסיפים לפי הסדר את היוגורט, הקמח, אבקת האפייה, הקקאו ולבסוף החלב. מערבבים. 3 מעבירים לשקית זילוף (לא חובה, אבל מכיוון שהבלילה דחוסה יחסית יותר נוח לעבוד ככה). 4 מחממים מחבת על להבה נמוכה מאוד ומשמנים קלות. 5 משמנים רינג ומניחים על המחבת. מזלפים בפנים את הבלילה, עד לרבע מגובה הרינג. מזלפים על הבלילה ככפית ממרח שוקולד לבן (או מניחים שתי קוביות שוקולד) וסוגרים בעזרת עוד מהבלילה של הפנקייק. 6 מכסים את המחבת ומטגנים 4 דקות (בלי לפתוח את המכסה). הופכים את הפנקייק (עם הרינג) בזהירות ומטגנים 3 דקות נוספות, עד שהפנקייק יציב – הכל על להבה נמוכה מאוד. 7 מחלצים את הפנקייק מהרינג ומגישים. פנקייק אמסטרדם שלם | צילום: נטלי אמילר , mako אוכל** חשוב מאוד מאוד להקפיד על אש נמוכה ביותר לכל אורך הטיגון. ** המתכון מספיק ל-4 פנקייקים ברינג של 8 ס"מ. ** אין לכם רינג? אפשר לזלף את הפנקייק ישירות על המחבת, הוא פשוט יצא פחות גבוה. לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי nataliamilar@ באינסטגרם בתיאבון! |