מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד שמתקבל קצף חזק. מוסיפים את החלמונים, שני סוגי השוקולד, הקמח ופירורי הלחם ומערבבים.
מעבירים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהעוגה משחימה וקפיצית למגע, וכשנועצים בה קיסם הוא יוצא עם פירורים לחים (בסביבות 40-50 דקות).
מוציאים את העוגה מהתנור ומיד שופכים עליה את הקפה הפושר, שייספג פנימה. מצננים.
מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט וניל ומורחים מעל העוגה. מקשטים בעוד מעט שוקולד מריר מגורד.
מגישים קר.