1 מכינים את התחתית: טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. אם היא פירורית מדי ולא יציבה, מוסיפים עוד מעט חמאה.
2 משטחים את תערובת הביסקוויטים בתחתית תבנית של 20x30 ס"מ, משומנת.
3 מערבבים את החמאה עם הסוכר במיקסר עם גיטרה עד לקבלת תערובת תפוחה. מוסיפים את החלמונים ומערבבים במהירות איטית עד לקבלת מסה אחידה.
4 מערבבים את הקמח, השקדים והשוקולד צ'יפס ומוסיפים למיקסר. מערבבים רק עד התאחדות התערובת. מוציאים את התערובת לקערת ערבוב גדולה.
5 מנקים היטב את קערת המיקסר ומקציפים את החלבונים עם כמות הסוכר השנייה, לקצף יציב אך לא קשה מדי. מוסיפים מעט מהקצף למסה ומערבבים ל''פתיחת'' התערובת. מערבבים את שאר הקצף לתוך התערובת בתנועות קיפול, ושופכים את התערובת על התחתית שבתבנית.
6 אופים 35-40 דקות ב-170 מעלות.
>> מחפשים מתכונים לפסח? כבר יש