עוגת סולרומתכון לעוגת גבינה קרה עם ציפוי מנגו. קינוח יפה ופשוט להכנה
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים :לתחתית (לתבנית בקוטר 26):
למלית:
לציפוי מנגו:
אופן ההכנה:1 מערבבים יחד את חומרי התחתית, מהדקים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומעברים למקפיא. 2 למלית: מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר והאינסטנט פודינג לקצפת יציבה. 3 מערבבים בקערה את הגבינות למסה אחידה, ומערבבים לתוך הקצפת בתנועות קיפול. 4 מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים את תערובת הגבינות. מעבירים למקרר להתייצבות של שעתיים לפחות. 5 מכינים את הציפוי: מחממים את המים לסף רתיחה ומסירים מהאש. מוסיפים את הג'לטין ותרכיז המנגו, מערבבים ומביאים לטמפרטורת החדר. יוצקים על העוגה ומקררים עוד 5 שעות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> בואו להירשם לסדנת בישול לשבועות בהנחיית מיטב השפים - ללא תשלום!>> לכל המתכונים לשבועות |