1 מערבבים בקערה גדולה את השמנת המתוקה, הגבינה הלבנה, אבקת הפודינג, הסוכר ומקציפים במיקסר עד שנוצר קרם אווירי ויציב. במיקסר זה אמור לקחת 2-3 דקות .
2 שמים את החלב והקפה בקערית קטנה ומחממים כמה דקות במיקרו, עד שהקפה מתמוסס ונוצר נוזל אחיד .
טובלים את הביסקוויטים , למשך חצי דקה בחלב ומסדרים אותם בתבנית מלבנית בגודל 30-20 ס"מ.
3 מורחים על הביסקוויטים שליש מכמות הקרם.
מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים ומכסים בשליש נוסף של הקרם .
מסדרים שכבה שלישית ומכסים בשארית הקרם.
מכסים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל5 שעות לפחות (מומלץ!!! לילה שלם).
מגישים קר