1 מערבבים את אבקת הקפה הנמס עם אבקת הקקאו הממותקת.
2 מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף נוקשה.
3 מערבבים בקערה גדולה את הגבינה, החלמונים, כוס הסוכר והתמציות. מבליעים בעדינות לתוך התערובת את החלבונים המוקצפים.
4 מרפדים תבנית פיירקס מלבנית גדולה בפירורי ביסקוויטים או בביסקוויטים שלמים. יוצקים על הביסקוויטים מחצית מן התערובת.
5 זורים על מחצית זו את תערובת אבקת הקפה והקקאו, ועורמים מחצית שניה של התערובת. מקפיאים.
6 עם פריסת העוגה, המשטח הכהה שבתווך יוצר אפקט "שיש" מפתיע כשם שהוא מוסיף טעם.