1 ממיסים בבן מארי (או במיקרו) את השוקולד המריר והחמאה.
2 מוסיפים סוכר וממשיכים לחמם בבן מארי עד שהסוכר נמס היטב. מעבירים לקערת המיקסר.
3 מוסיפים תוך ערבוב מהיר את הביצים, הקמחים (והשקדים הטחונים), אבקת האפייה והווניל.
4 מחממים תנור לחום של 165 מעלות.
5 יוצקים את הבלילה לתבנית 25*25 מרופדת נייר אפייה ומיישרים את הבלילה כך שתגיע באופן שווה לכל פינות התבנית. מפזרים את הקשיו.
6 אופים כ-18 דקות, עד שהבראוניז מתייצב אך לא נאפה בשלמותו. מוציאים מהתנור, מצננים היטב וחותכים ל-16 קוביות. שומרים בקופסה אטומה במקום קריר ויבש.
>> הדור הבא של המצה בריי
>> כל המתכונים לפסח