המצרכים (16 מנות):
לציפוי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר.2. בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, חלב סויה, סוכר, שמן, מלח ווניל לתערובת אחידה.3. מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים היטב רק עד שאחיד.4. יוצקים את התערובת לשקעים וממלאים עד כ-2/3 מגובהם. 5 מניחים כ-1/2 כפית חמאת בוטנים בתוך כל עוגה ומפזרים שווקלד צ'יפס.6. אופים את העוגות במשך כ-15-20 דקות או עד שהן תופחות, מתייצבות וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.7. מצננים לחלוטין לפני הקישוט. 8 ציפוי השוקולד: קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה קטנה.9. מוסיפים קרם קוקוס וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי. מערבבים עד שמתקבלת תערובת שוקולדית.10. מצפים את העוגות האישיות בציפוי השוקולד ומצננים לטמפרטורת החדר.11. קישוט חמאת הבוטנים: בקערה קטנה מערבבים יחד חמאת בוטנים ואבקת סוכר לקרם אחיד.12. מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים תלולית קטנה על גבי כל קאפקייק.13. מקשטים בשוקולד מגורר ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> בשבוע שעבר הכנו סינמון רולס עם אגוזים בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט |