1 להכנת הבסיס: מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר בקערת מיקסר עם וו הקצפה עד שמתקבל קצף רך.
2. מוסיפים את החלמונים והפודינג. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מעבירים לתבנית 24 משומנת ואופים בחום בינוני במשך 20 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים.
4. להכנת המלית: ממיסים שוקולד לבן עם חצי כוס שמנת מתוקה. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומצננים.
5. מקציפים את הגבינה, 1/4 כוס השמנת המתוקה שנותרה, הסוכר והביצים במהירות נמוכה.
6. מוסיפים בהדרגה את השוקולד הצונן ותמצית הוניל, בוחשים עד לקבלת תערובת אחידה.
7. אופים 50 דקות בחום בינוני-נמוך עד שמרכז העוגה קשה ויציב.
8. מערבבים את כל חומרי הציפוי ומורחים בזהירות בשכבה אחידה על העוגה.
9. אופים עוד כ5- דקות, מוציאים את העוגה ומצננים בקירור כ-6 שעות.
10. מקשטים את העוגה בשבבי השוקולד ומגישים.