1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מקציפים את החמאה או המרגרינה עם הסוכר.
3 מוסיפים את הביצים, המיץ וגרידת הלימון ומערבבים.
4 לבסוף מוסיפים את הקמח, המלח ואבקת האפייה, ומערבבים עד להיווצרות תערובת חלקה.
5 מעבירים לשתי תבניות אינגליש קייק (28 ס"מ) משומנות היטב, ואופים 35 דקות.
6 לאחר האפייה מקררים בתוך התבנית, ובעזרת שיפוד עץ או מסרגה דוקרים את העוגה כ-20 פעם לכל אורכה.
7 מערבבים טוב את מיץ הלימון ואבקת הסוכר, ושופכים על העוגות.
* רצוי להגיש עם מעט קצפת.