המצרכים :(ל-2 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ)
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות. 2 טורפים בקערה יחד את המים, השמן, החומץ, הסוכר, המלח, הקינמון, ההל, הווניל והג'ינג'ר עד לקבלת תערובת אחידה. 3 מוסיפים קמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה וטורפים עד שהבלילה אחידה. 4 מוסיפים גזר ואגוזים קצוצים ומערבלים בעדינות עד שהם נטמעים באחידות בתערובת. 5 יוצקים את התערובת לתבניות ומיישרים את החלק העליון. 6 אופים במשך 30-40 דקות או עד שהעוגות זהובות, יציבות וקיסם הננעץ במרכזן יוצא עם פירורים לחים. 7 מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר. בוזקים אבקת סוכר ומגישים. • העוגה נשמרת בכלי סגור במקרר עד 5 ימים. • מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר. • במקום אגוזי מלך אפשר להשתמש באגוזי לוז, קשיו, פיסטוקים או כל אגוז אחרים שאוהבים באותה כמות. • אפשר להוסיף לעוגה גם צימוקים או חמוציות. • אפשר להשמיט ולהוסיף תבלינים לפי הטעם האישי. >> בפעם הקודמת הכנו סופגניות אלפחורס, ואז מה אם חנוכה נגמר, זה טעים |