1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2. במיקסר או במעבד מזון מערבבים היטב את הביצים, החמאה והסוכר, עד שהסוכר נמס לתוך הביצים ומתקבלת עיסה בהירה. 3. מוסיפים את העראק תוך כדי הקצפה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. 4. מוסיפים את אבקת האפייה והקמח ומעבדים לבלילה סמיכה. 5. מניחים נייר בתבנית אפייה, ובעזרת כף מניחים תלי בלילה על הנייר. 6. אופים 12-14 דקות. מרכז העוגיות אמור לשנות מעט את צבעו, והשוליים אמורים להשחים. כשהעוגיות חמות הן רכות ומתפוררות, כך שיש להניח להן להתקרר מעט כדי שיגיעו לפריכות הרצויה.