פאי תותים קל ללא אפייהמחירי התותים סוף סוף יורדים, וזה האות בשבילנו להסתער עליהם ולהכין את פאי התותים הזה של קרן אגם, שאפילו המילה "קל" מסובכת עליו. אפילו תנור לא צריך![]()
צילום: נופר צור, mako אוכל
|
המצרכים :לתחתית (תבנית עגולה או תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ):
למילוי:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 טוחנים במעבד מזון עם להב פלדה את הביסקוויטים והחמאה. מעבירים לתבנית ומהדקים היטב. מכניסים למקפיא. 2 מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם אבקת פודינג וניל ואבקת סוכר לקצפת יציבה. מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים במהירות נמוכה לבלילה אחידה. 3 מוציאים את תחתית הפאי מהמקפיא ובעזרת פלטה או ספטולה מורחים כוס ריבת תות על התחתית באופן אחיד. מעבירים את הקצפת מעל הריבה ומיישרים. 4 מסדרים את התותים במעגל חופף ומחזירים לצינון של לפחות שעתיים-שלוש לפני ההגשה. 5 מחלצים את העוגה מהתבנית ומעבירים לצלחת הגשה. אם רוצים מקשטים באבקת סוכר ומגישים. ![]() בתיאבון!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|