1 מכינים את הבלינצ'ס: מכניסים את כל רכיבי הבלינצ'ס למעבד מזון בעל להב פלדה ומערבבים לבלילה חלקה. נותנים לבלילה לנוח כחצי שעה. 2. מחממים מחבת טפלון שטוחה מעל להבה בינונית ומשמנים אותה במעט מאד שמן. יוצקים מעט מהבלילה למרכז המחבת ומטלטלים את המחבת עד שהבלילה מכסה את כל תחתיתה בשכבה אחידה. 3. ברגע שמופיעות בועות על צידו העליון של הבלינצ'ס, הופכים לצד השני ומטגנים כדקה נוספת. מעבירים לצלחת וחוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה. 4. מכינים את קרם הווניל: מבשלים את כל רכיבי הקרם, מלבד המרגרינה, בסיר על להבה נמוכה ותוך כדי ערבוב עד שהקרם מסמיך. מסירים מהאש, מוסיפים את המרגרינה ומערבבים אותה לתוך הקרם עד שהיא נמסה. מפזרים על פני הקרם מעט סוכר, על מנת שלא ייווצר קרום ומצננים במקרר. 5. מכינים את הקצף: מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב מוסיפים בעדינות את השוקולד המגורר ומקפלים אותו פנימה עד שהוא נטמע בקצף. 6. מרכיבים את המנה: בכלי עגול חסין אש מניחים את עלי הבלינצ'ס כשבין כל עלה ועלה מורחים מקרם הווניל. כשיש ערמה נאה של שכבות, מצפים את כל ה"עוגה" שנוצרה בקצף החלבונים ואופים בתנור שחומם ל-100 מעלות, כחצי שעה. 7. להגשה: פורסים כמו עוגה ומגישים חם. הערה: אפשר לגוון ולהחליף את המילוי בין השכבות בריבה, אגוזים קצוצים מעורבבים עם סוכר ואבקת קקאו.