המצרכים :לבצק:
למילוי:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל מרכיבי הבצק במיקסר עם וו גיטרה כ-4 דקות או עד שמתקבל בצק אחיד חלק ויפה. אם הוא יבש מדי מוסיפים עוד כף מיץ תפוזים. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-20 דקות. איך מרככים חמאה בדקה? טוב ששאלתם! 2 מחלקים את הבצק ל-2 או 3 כדורים. 3 מקמחים קלות נייר אפייה, מניחים כדור בצק ומכסים בנייר אפייה נוסף. מרדדים את הבצק למלבן דק, ומסירים בזהירות את נייר אפייה העליון. 4 מורחים את הממרח הלבן ומסדרים אצבעות של קינדר לאורך הבצק. שלב הגלגול | צילום: צילום ביתי, mako אוכל הרולדות | צילום: צילום ביתי, mako אוכל הרולדות אחרי אפייה | צילום: צילום ביתי, mako אוכל5 מגלגלים בזהירות לרולדה (אפשר להיעזר בנייר האפייה) ומעבירים למקרר. חוזרים על הפעולות עם כדורי הבצק האחרים. מצננים חצי שעה במקרר. 6 מחממים תנור ל-180 מעלות ומסדרים את הרולדות בתנית מרופדת נייר אפייה. 7 חורצים ברולדות סימנים ברוחב העוגיות שרוצים, ואופים 25-30 דקות. 8 מצננים, מפזרים אבקת סוכר וחותכים לעוגיות לפי הסימונים. בקופסה | צילום: צילום ביתי, mako אוכללמתכון של ענת אלישע, שעליו הסתמכנו בתיאבון! |