1 להכנת העוגה: מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צ). ממיסים את השוקולד על אמבט אדים. שמים בקערת המערבל (מיקסר) את החמאה והברנדי ומערבלים דקה. מוסיפים את החלמונים אחד אחד ואחר כך את השוקולד המומס ומערבלים חצי דקה. מוסיפים את האגוזים ומערבבים ידנית. 2. מקציפים את החלבונים עם קורט מלח לקצף יציב ומקפלים לתערובת השוקולד. יוצקים לתבנית ואופים כ-40 דקות שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים. מוציאים מהתנור ומצננים. 3. להכנת הציפוי: שמים בסיר את השמנת, מביאים לרתיחה ומסירים מהאש. מוסיפים את השוקולד, בוחשים עד שיימס, ומצננים מעט. 4. מצפים את העוגה בתערובת ומצננים מעט. זורים מעל את האגוזים ומעטרים בטרפלס שוקולד. שומרים במקרר. כחצי שעה לפני ההגשה מוציאים את העוגה מהמקרר.