1 מערבבים את הסוכר והחמאה במיקסר עם וו גיטרה.
2 מוסיפים את החלמון, הקמח ותמצית הווניל וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד.
3 מרדדים לעובי 1/2 ס"מ ומרפדים את תבנית הפאי.
4 מכינים את קרם השקדים: מקציפים את השקדים עם הסוכר והחמאה כ-10 דקות.
5 מוסיפים את הביצה ואת שאר החומרים וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם אחיד.
6 ממלאים את תבנית הפאי בקרם השקדים, ואופים ב- 170 מעלות כ-20 דקות. מצננים.
7 מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
8 מורחים את הקצפת על הפאי ומפזרים את פירות היער.