המצרכים :לעוגה:
לזיגוג:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ בנייר אפייה. 2 מכינים את העוגה: מנפים לקערה קמח, אבקת אפייה וקינמון. מוסיפים מלח ומערבבים. 3 טורפים בקערה נפרדת ביצים עם שני סוגי סוכר, שמן ותמצית וניל. 4 מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הביצים ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים תפוחים, מערבבים היטב לתערובת אחידה ומעבירים לתבנית. 5 אופים כ-55 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים. 6 מזגגים: מחממים ממרח לוטוס כ-20 שניות במיקרוגל ומערבבים היטב. יוצקים אותו על העוגה ומחליקים. 7 שומרים את העוגה עטופה בטמפרטורת החדר עד 3 ימים. >> מתכון ספידי: עוף בלימון וג'ינג'ר ב-20 דקות>> התבלינים שלא תמצאו בסופר |