בסיר קטן ממיסים את השוקולד עם הקפה והמים הרותחים מפרידים את הביצים מקציפים חלבונים עם שני שליש כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב מקציפים חלמונים עם יתרת הסוכר עד לקבלת קצף תפוח ובהיר מוסיפים את השוקולד לחלמונים המוקצפים, מערבבים ומאחדים את התערובת שהתקבלה עם קצף החלמונים לוקחים מספר כפות מקצף החלמונים והשוקולד ומעבירים לקצף החלבונים ומערבבים ולאחר מכן שופכים הכל לתוך תערובת החלבונים ומערבבים בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה מוסיפים לתערובת שהתקבלה אגוזי פקאן קצוצים משמנים היטב תבנית קפיץ מס' 26 ושופכים פנימה שכבה דקה מהתערובת את יתרת התערובת שומרים במקרר אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 10 עד 15 דקות לאחר שהעוגה הצטננה ממלאים עם התערובת שנשארה במקרר מחזירים למקרר מקציפים את השמנת עם הפודינג וכוס החלב מורחים על מילוי השוקולד אפשר ורצוי לקשט את העוגה מלמעלה עם שוקולד מגורר