1 מערבבים בקערה את כל החומרים עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים (אפשר לעשות זאת במעבד מזון, בבלנדר או פשוט במטרפה).
2 מחממים מחבת על אש בינונית-נמוכה, ומשמנים במעט חמאה או שמן.
3 יוצקים מהבלילה פנקייקים, וכשמתחילות להופיע עליהם בועות קטנות הופכים. ממתינים 2-3 דקות נוספות להזהבת הצד השני, מורידים את הפנקייקס המוכנים וממשיכים עם יתרת הבלילה. אין צורך לשמן את המחבת שוב.
4 מגישים חם עם איזו תוספת שאוהבים (או בלי כלום. זה עדיין טעים מאוד).
פוש אחרון ודי:
>> לכל מתכוני הסופגניות
>> לכל מתכוני הלביבות
>> כל המתכונים שלנו לחנוכה