פנקייק גבינה קל להכנהככה מכניסים קצת בריאות לארוחת הבוקר של שבת: משלבים גבינה לבנה ויוגורט בפנקייק, וכמעט לא משמנים את המחבת בין הנגלות. פנקייק קל להכנה שהוא טעים, מזין ובעיקר כיפי בטירוף![]()
צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל החומרים עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים (אפשר לעשות זאת במעבד מזון, בבלנדר או פשוט במטרפה). 2 מחממים מחבת על אש בינונית-נמוכה, ומשמנים במעט חמאה או שמן. 3 יוצקים מהבלילה פנקייקים, וכשמתחילות להופיע עליהם בועות קטנות הופכים. ממתינים 2-3 דקות נוספות להזהבת הצד השני, מורידים את הפנקייקס המוכנים וממשיכים עם יתרת הבלילה. אין צורך לשמן את המחבת שוב. 4 מגישים חם עם איזו תוספת שאוהבים (או בלי כלום. זה עדיין טעים מאוד). פוש אחרון ודי:
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|