1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 ממיסים בסיר בן מארי את השוקולד עם החמאה. מצננים כמה דקות במקרר.
3 מקציפים את תערובת החמאה והשוקולד עם הסוכר כ-5 דקות.
4 מוסיפים את הביצים בהדרגה וממשיכים להקציף.
5 מוסיפים את שאר המצרכים (קמח, אבקת אפייה, קקאו, מלח וחלב) וממשיכים לערבב, עד לקבלת תערובת אחידה.
6 מעבירים לתבניות מאפינס אישיות ואופים 20 דקות. מניחים להצטנן מעט.
7 מסננים היטב את הדובדבנים מהשימורים.
8 בעזרת כף פריזיאן (כפית בצורת חצי עיגול) או כפית רגילה יוצרים גומה בחלק העליון של כל עוגה. מכניסים לכל שקע 3 או 4 דובדבנים, וסוגרים חזרה עם החלק שהוצאנו.
9 מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג, מעבירים לשק זילוף עם צנתר בצורת כוכב ומזלפים ערימה נאה על כל עוגה.
10 מקשטים בשבבי שוקולד ובדובדבן, ומגישים.
>> בשבוע שעבר הכנו לביבות גבינה לבנה עם ריבת משמש
>> בואו לפייסבוק שלנו, טעים שם