אוכל
אוכל

העוגה של אחרי הים

את הסיפור המלא של העוגה הזאת תוכלו לקרוא בהקדמה לספרה החדש של קרן אגם, אבל תדעו שזאת עוגה פשוטה עם שבבי שוקולד, בתבנית קוגלהוף, ושהיא הכי ביתית וטעימה. ולמרות שהתיאור שלה נשמע קיצי, היא מעולה גם בחורף

| נשואה למאפייה, הוצאת מודן | פורסם  16:50 
העוגה‭ ‬של‭ ‬אחרי‭ ‬הים, קרן אגם (צילום: קרן אגם ונופר צור, נשואה למאפייה, הוצאת מודן)
צילום: קרן אגם ונופר צור, נשואה למאפייה, הוצאת מודן