הכי קל, הכי מיוחד: אוזני המן שחור-לבןבצק שמתמסר בקלות ומילוי מוכן שצריך רק לזלף. ככה עושים את זה פשוט
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :לבצק:
למילוי
אופן ההכנה:1 מקרימים את החמאה עם אבקת הסוכר ואבקת השקדים במיקסר עם וו גיטרה. 2 מוסיפים את הביצה ובסוף את הקמח והקקאו, הווניל והלימון ולשים לישה קצרה, רק עד ליצירת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לכשעה. 3 מרדדים את הבצק (על משטח מקומח) לעובי 3 מ"מ וקורצים עיגולים קטנים. 4 מזלפים בעזרת שק זילוף מעט ממרח חלבה במרכז כל עיגול ומקפלים לצורת משולש. 5 מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות כ-15 דקות ב-150 מעלות. מצננים ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> למדריך אוזני ההמן השלם שלנו |