1 הכנת הבצק : מעבדים את החמאה עם הקמח והמלח במג'ימיקס כ-30 שניות. מוסיפים את הביצה ומעבדים עד לקבלת גוש בצק חלק ואחיד. עוטפים ומניחים במקרר כשעה. 2. הכנת המילוי: מקציפים במיקסר את החלמונים בתוספת הסוכר למשך כ-3 דקות עד קבלת קרם בהיר ותפוח, מוסיפים לקערה את גבינת הריקוטה והמסקרפונה ומקציפים דקה נוספת לקבלת מסה אחידה וחלקה. 3. קולפים את התפוח, חוצים ומסלקים את הליבה עם הגרעינים ופורסים לפרוסות דקות ביותר. שומרים במקרר. 4. הכנת הטארט : מרדדים את הבצק לעלה דק בעובי 5 מ"מ ומרפדים את התבנית, מקפידים לרפד גם את הדפנות ולא להשאיר חורים בבצק. מעבירים את התבנית המרופדת למקפיא למשך 15 -30 דקות. 5. מחממים תנור ל-160 מעלות. שופכים את תערובת המילוי לתבנית עם הבצק ומורחים אותה באופן שווה. מסדרים על התערובת את פרוסות התפוח בצורת מניפה עד לכיסוי מלא של העוגה. אופים כ-35 דקות. 6. מוציאים מהתנור ומורחים בעזרת מברשת את הטארט בשתי כפות דבש שחוממו 10 שניות במיקרוגל, מחזירים לתנור ל-5 דקות אפיה נוספות. מקררים ומגישים.