המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1 שוברים לתוך ספל גדול ביצה. טורפים אותה ומוסיפים את החלב, השמן והסוכר. מערבבים היטב (אפשר בעזרת מזלג). עגשדכדגעכ | צילום: מיכל שילוח, mako אוכל2 מוסיפים את הקקאו והקמח ומערבבים מעט, רק עד שהם נטמעים בתערובת הרטובה. 3 מוסיפים מעט דובדבנים ומעט סירופ וחופן שוקולד צ'יפס ומערבבים מעט. 4 מעבירים את הספל למיקרו ומפעילים אותו על העוצמה הכי גבוהה למשך 2-3 דקות. מחכים שהעוגה תפסיק לתפוח ותתייצב, שמים קצת דובדבנים מלמעלה ואוכלים (זהירות, זה חם מאוד). הערות: * לכל מיקרוגל יש עוצמה שונה, לכן זמן הכנת העוגה עלול להשתנות. במיקרוגלים חזקים במיוחד, מוטב להפחית מזמן האפייה. * אפשר לוותר על הדובדבנים והסירופ, אבל כדי לא לוותר על תוספת העסיסיות לעוגה, מוטב להוסיף לה מעט מייפל, דבש או סילאן. >> חם מהתנור: עוגת לימון של ארז קומרובסקי>> צ'יפס זוקיני אפוי |