1 מקציפים את החלבון עם הסוכר עד קבלת קצף תפוח. מוסיפים את החלמונים ומערבבים עד לקבלת בלילה הומוגנית. מקפלים פנימה את הנוזלים, ולאחר מכן את החומרים היבשים. משטחים על תבנית עם נייר אפיה, ואופים בחום של 185-190 מעלות במשך כעשר דקות, עד שהעוגה מזהיבה קלות.
2 לאחר האפייה מפרידים בזהירות את נייר האפייה מהעוגה השטוחה. לוקחים תבנית אפייה בגודל הרצוי (לא להגזים: ככל שהתבנית גדולה יותר נצטרך יותר גלידה), מניחים בתחתית את עוגת הקקאו השטוחה, מורחים שכבת גלידת שוקולד, ועליה מניחים שכבה נוספת של עוגת הקקאו. בעזרת שק זילוף מזלפים צינורות של גלידת וניל וגלידת פטל - צינור לבן, צינור אדום. מניחים שכבה נוספת של עוגת הקקאו, מורחים שכבה אחרונה ודקה של גלידת שוקולד, ומקפיאים.
3 לקישוט: מקציפים שמנת עם סוכר לקצפת חזקה, מזלפים מעל רוזטות גדולות כמו פעם, ומפזרים פירורי שוקולד ודובדבן.