המצרכים :ל-25-30 עוגיות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2 מניחים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, אבקת הסוכר, תמצית הווניל והמלח ומערבבים במהירות גבוהה לקרם אחיד. 3 מוסיפים את הקמח, הקורנפלור ואבקת האפייה ומערבבים רק עד שמתקבל בצק פירורי. 4 מוסיפים את השמן ומערבבים לבצק רך ואחיד. 5 מחלקים את הבצק לכדורים בגודל אגוזי מלך ומניחים בתבנית. יש להשאיר בין הכדורים רווח היקפי של 1-2 ס"מ. 6 משטחים את העוגיות קלות ואופים 15-20 דקות, עד שהעוגיות זהובות, סדוקות ותפוחות. מצננים. 7 בבוזקים בנדיבות אבקת סוכר ומגישים. המתכונים מתוך "הכי טעים בבית", הוצאת תכלת. 128 שקלים. >> עוד מתכונים מהספר של נטלי לוין ** העוגיות יישמרו בצנצנת אטומה עד עשרה ימים. |