המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות), ומשמנים 9 שקעים בתבנית מאפינס (אפשר לרפד במנז'טים במקום). 2 ממלאים את השקעים הנותרים במים עד אמצע גובהם. 3 מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים היבשים: הקמח, הסוכר, הקינמון, אבקת האפייה והמלח. מוסיפים את האגוזים. 4 בקערה נפרדת טורפים קלות את הביצה, ומוסיפים את החלב והשמן. 5 מוסיפים את תערובת הביצים לקערת החומרים היבשים, ומערבבים רק עד שהיבשים נרטבים. לא מערבבים יתר על המידה - זה קריטי למרקם של המאפינס. 6 ממלאים כל שקע (מאלה ששימנו) עד 2/3 מגובהו, ואופים כ-20 דקות או עד שקיסם שמחדירים באמצע המאפין יצא נקי. אוכלים טרי. >> רוצים להתעדכן בהמלצות למתוקים על בסיס יומיומי? הצטרפו לקבוצה שלנו בפייסבוק |