המצרכים :לתבנית בקוטר 22 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומניחים בתחתיתו תבנית עם מים רותחים. 2 מערבבים בקערה את הגבינות, תמצית הווניל, הקורנפלור, קמח תפוחי האדמה, קליפת הלימון והחלמונים, עד לקבלת תערובת אחידה. 3 בקערה שנייה מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף מבריק ויציב. 4 מקפלים את הקצף בעדינות לתוך תערובת הגבינה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 5 משמנים היטב תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ ומרפדים את השוליים ברצועת נייר אפייה שמגיע עד 2 ס"מ יותר מגובה התבנית (זה יאפשר לעוגה לעלות). 6 מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים 50 דקות, או עד שהעוגה יציבה ושחומה מבחוץ. 7 מצננים היטב ומכניסים למקרר לכמה שעות, ועדיף לילה. לפני ההגשה מקשטים באבקת סוכר. |