אופן הכנת הבצק: 1 מעבדים את אבקת הסוכר יחד עם החמאה והקמח עד לקבלת מרקם "פירורי". 2. מוסיפים את הביצים והפרג השלם. 3. מעבדים עד היווצרות בצק, יש להיזהר מערבוב יתר. 4. עוטפים את הבצק ומקררים כחצי שעה בכדי שיהיה נוח לרדד אותו. 5. מרדדים את הבצק לעובי של 4 מ"מ וקורצים עיגולים בקוטר של 6 ס"מ. 6. מסדרים את העיגולים על מגש מרופד בנייר אפייה.
אופן הכנת המילוי: 1 מחממים את החלב והסוכר בסיר עמוק על אש נמוכה עד לרתיחה, ומכבים את האש. 2. מוסיפים את הפרג הטחון ומערבבים כ- 5 דקות עד שהנוזלים נספחו בפרג. 3. מוסיפים את הקינמון, החמאה, המוסקט ופירורי העוגיות וממשיכים לערבב עד שנוצרת תערובת אחידה. 4. מוסיפים את הריבה ושומרים במקרר כחצי שעה. 5. מחממים תנור ל 170 מעלות. 6. מורחים ביצה טרופה על העיגולים הקרוצים. 7. מזלפים את מילוי פרג על העיגולים. 8. סוגרים לצורת אוזן המן, ואופים 15 דקות עד קבלת צבע זהוב.