1 מערבלים בקערת מערבל במהירות גבוהה את חומרי הבסיס, מלבד הקמח ואבקת האפייה, במשך 4 דקות. מנפים את הקמח ואת אבקת האפייה ומוסיפים לקערה. מערבלים במהירות בינונית כמה שניות עד שהקמח נבלע.
2 יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-25 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש. מוציאים את העוגה ומנמיכים את חום התנור ל-100 מעלות.
3 מפרידים את העוגיות מהקרמבואים. מציבים את הקרמבואים, ללא העוגיות, במרווחים שווים על פני העוגה אחרי שזו הצטננה מעט ומחזירים לתנור ל-5 דקות. מורחים את הקצף בעדינות על גבי העוגה בגב של כף.
4 ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים של 20 שניות ומערבבים את התערובת בין הפולסים עד שכל השוקולד נמס והתערובת אחידה. אפשר להמיס בסיר כפול על אדים (בן מארי). מנטפים את השוקולד ברשת אלכסונית על גבי הקצף בשקית זילוף או במזלג בתנועות מהירות. מניחים לשוקולד להתמצק. שומרים אותו מכוסה בניילון נצמד מחוץ למקרר עד שלושה ימים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!