1 מחממים תנור ל-170 מעלות 2. ממיסים מעל בן מארי את השוקולד, החמאה והסוכר עד להמסה מלאה. 3. מעבירים למערבל מזון, מוסיפים ביצים ומערבלים עד לקבלת מרקם אחיד. 4. מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבלים. 5. מעבירים את התערובת לתבנית ומפזרים מעל את אגוזי המלך. 6. אופים למשך 25 דקות 7. מצננים כשעה ומעבירים למקרר לשעה נוספת. 8. מרתיחים את השמנת עם גרדת התפוז, שופכים מעל השוקולד וממתינים כשתי דקות ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. 9. מוסיפים את הליקר,מצננים ומצפים את הבראוניס (לאחר שהתקררו) 10. מעבירים למקרר למשך שעה, חותכים ומגישים בטמפרטורת החדר.