1 הכנת הקלתית: מערבבים את כל חומרי הקלתית, ומעבירים לתבנית. מהדקים היטב בעזרת תחתית ישרה של כוס ומכניסים לקירור.
2 הכנת המלית: מחממים תנור ל-160 מעלות.
3 ממיסים במיקרוגל שוקולד לבן ושמנת מתוקה, בפולסים של 20 שניות עד שהתערובת נמסה. מערבבים פנימה את הביצים, הווניל וגרידת הלימון, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
4 יוצקים מעל לקלתית המצוננת ואופים 20-25 דקות רק עד התייצבות. מניחים לצינון מוחלט.
5 הכנת קצפת הלימון: מקציפים יחדיו שמנת מתוקה, אבקת סוכר וגרידת לימון עד שנוצרת קצפת יציבה. מקפלים פנימה את מיץ הלימון עד אחידות ומורחים מעל העוגה הצוננת.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!