1 שמים את הקמח בקערה. מכניסים לתוכו 50 גרם חמאה (שני שליש מכל הכמות). משפשפים בידיים לקבלת פירורים. מוסיפים 2-3 כפות חלב ולשים לכדור. 2. מרדדים על משטח מקומח ומרפדים ביריעת הבצק תבנית טארט בקוטר 18 ס"מ, כולל השוליים. ממלאים באורז או שעועית ואופים רבע שעה בחום בינוני-גבוה (200 מעלות). מוציאים, נפטרים מהאורז או השעועית ומצננים. 3. שמים את החלב, ההל ומקל הקינמון בסיר ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש ונותנים לחלב לעמוד כך רבע שעה. מקץ רבע שעה נפטרים מהתבלינים. 4. מוסיפים לסיר את הסוכר, אבקת האפייה, הקורנפלור, שארית החמאה והחלמונים. טורפים היטב ומבשלים אגב טריפה על אש קטנה עד שמסמיך. מסירים מהאש ומצננים. 5. טורפים את החלבונים לקצף רך. מקפלים לתוך תערובת החלב. יוצקים לתוך קלתית הבצק, זורים קינמון מלמעלה ואופים בחום בינוני (180 מעלות) חצי שעה. 6. מגישים עם ריבה ליד.